2007 yılında bir atölyede başladığı serüvenine, bugün Türkiye’de 100’ü aşkın satış noktası ile devam eden Makdis Pırlanta, perakende ağını genişletmeye devam ederek özel tasarımlarını tüm Türkiye’deki pırlanta severlerle buluşturmayı hedefliyor.

Göz alıcı tasarımları ve kaliteli ürün portföyüyle 14 yıldır kadınların gönlünü fetheden Makdis Pırlanta, bünyesinde ürettiği ve usta zanaatkarların elinden çıkan tüm ürünlerini en uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaya gayret gösteriyor.

İlk mağazasını Mersin Forum AVM’de, merkez mağazasını Kapalı Çarşı’da Şerefefendi Sokak’ta açan ve İstanbul’daki ikinci şubesini çok yakında Bağdat Caddesi’nde açmak için hazırlananan Makdis Pırlanta, şu an 100’ü aşkın satış noktası ile müşterilerine Türkiye’nin her yerindeki satış noktaları ile ulaşmayı hedefliyor. Şirket, 2021 yılı sonuna kadar başta Trabzon başta olmak üzere 5 yeni şube daha açarak 8 şubeye ulaşmayı planlıyor.

Hedefimiz sadece Türkiye değil

Yıllara meydan okuyan tecrübesi ve kalitesiyle, zengin pırlanta koleksiyonlarını müşterilerinin beğenisine sunmaya ve perakende ağını genişletmeye devam eden Makdis Pırlanta’nın hedefleri arasında dünyaya açılma planları da var.

Türkiye’de birçok lokasyonda satış noktası bulunan şirket, artık sadece Türkiye’de değil, dünyada da adından söz ettirmek istiyor. Bu bağlamda hedeflerinin AB ülkeleri ve Katar olduğunun altını çizen Makdis Pırlanta Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Dede, yeni yıla yeni hedeflerle girmek istediklerini söyleyerek; Katar, Hollanda ve Belçika’da da şube açılış hazırlıklarını sürdürdüklerini ve artık dünyaya açılmak istediklerini vurguladı.

“Üretici olmamızın avantajını tüketiciye yansıtmak istiyoruz”

Üretici olmamızın avantajını tüketiciye yansıtarak yeni modellerle ve ulaşılabilir fiyat politikasıyla herkesi pırlanta ile buluşturmayı hedeflediklerinin altını çizen Makdis Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Dede, “Toptanda gösterdiğimiz başarıyı aynı şekilde parekende sektöründe de göstermek için emin adımlarla ilerliyoruz. Kapalı Çarşı’da Şerefefendi Sokak’ta merkez binamızı açtık ve buradaki konsept ile tüm Türkiye’ye ve dünyaya markamıza özgü modellerimizi sunmak için hazırlanıyoruz. Türkiye’de yılbaşına
kadar 3 yeni mağaza daha açmış olacağız. Makdis Pırlanta olarak biz, ürünlerimizin arkasındayız. Bunun için tüketiciye 6 ay koşulsuz değişim kampanyası ve ömür boyu bakım garantisi sunuyoruz.” dedi.

İlk 6 ay koşulsuz değişim ve ömür boyu bakım garantisi

Müşterilerinin alışveriş deneyimini iyileştirmek amacıyla bir ilke daha imza atan Makdis Pırlanta, satın alacağınız tüm pırlanta yüzük, kolye, küpe, bileklik ve gerdanlıklarda ilk 6 ay koşulsuz değişim fırsatı sunuyor ve tüm müşterilerine satın aldıkları pırlanta ürün için kullanım ömrü boyunca ücretsiz bakım garantisi sağlıyor.

Makdis Pırlanta tarafından başlatılan “ilk 6 ay koşulsuz değişim ve ömür boyu bakım garantisi dönemi” ile Makdis Pırlanta’dan alışveriş yapan tüketiciler, satın aldığı ürün ya da ürünlerden memnun kalmadığı takdirde, kullanmış olsalar dahi sebep belirtmeksizin ilk 6 ay içinde fiş ya da faturaları ile koşulsuz değişim yapabiliyor.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK