Üsküdar Üniversitesi tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Pozitif Psikoloji Kongresi, 18-19 Mart 2022 tarihlerinde fi-jital olarak gerçekleştirilecek. Gerçekleşecek kongrenin temasının ise, “Psikolojik sağlamlık.” olarak belirlendiği açıklandı.

Bu yılki teması, “Psikolojik Sağlamlık” olarak belirlenen kongre, dünyadan ve ülkemizden bu alanda önemli çalışmaları bulunan isimleri bir araya getirecek. Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın “Çocuk Yetiştirmede Duygusal Zeka” başlıklı konuşmasının da yer alacağı kongrede, pozitif klinik psikoloji ve pozitif psikoterapi alanında çalışmaları bulunan psikolog Dr. Tayyab Rashid açılış konferansı verecek. Almanya Pozitif Psikoterapi Enstitüsü’nden Dr. Gunther Hübner’ın de konferans vereceği kongrenin diğer konuşmacıları arasında Prof. Dr. Deniz Altınay, Prof. Dr. Sırrı Akbaba, Psikiyatri Uzmanı Prof. Dr. Gökben Hızlı Sayar, Prof. Dr. Sinan Canan da yer alacak.

Üsküdar Üniversitesi 4. Uluslararası Pozitif Psikoloji Kongresi, bu alanda çalışma yapan uzman isimleri bir araya getirecek. Üsküdar Üniversitesi Merkez Yerleşkesi’nde 18-19 Mart 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek kongre, pandemi önlemleri kapsamında fi-jital olarak düzenlenecek.

Pozitif Psikoloji Kongresi,   bu yıl “Psikolojik Sağlamlık” konusunu ele alacak

Kanada ve Almanya’dan uzmanlar katılacak

Kanada Toronto Üniversitesi’nden pozitif klinik psikoloji ve pozitif psikoterapi alanında çalışmaları bulunan psikolog Dr. Tayyab Rashid’in konuşmacı olarak katılacağı kongreye Almanya Pozitif Psikoterapi Enstitüsü’nden Dr. Gunther Hübner, “Pozitif Psikoterapiye Dayalı Belirtiler ve Anlamı” başlıklı sunumuyla katkıda bulunacak.

Kongrenin konuşmacıları arasında yer alan Uzman Psikolojik Danışman, İstanbul Psikodrama Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Deniz Altınay, “Psikodramatik Kuramlar ve An Felsefesi bağlamında Psikolojik Sağlamlık” başlıklı sunumuyla katılacak.

 

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK