LONDRA, Ekim. 28, 2021 (GLOBE NEWSWIRE) — Polkadot ve Kusama NFT zinciri, kendi galerisini veya video oyununu geliştirmek isteyen herkes için daha fazla esneklik sunuyor.

Polkadot ve Kusama için yeni nesil bir NFT zinciri olan Unique Network, ön satışının ikinci turunda elde edilen $11,3 milyon ile toplanan kaynağın $16 milyon rakamına ulaştığını bugün açıkladı. Web3 yatırım öncüleri Outlier Ventures’ın başı çektiği yatırım turuna oldukça iyi bilinen NFT yatırımcılarının bazıları eşlik etti. Bunlar arasında The LAO, Flamingo, Nalu Capital ve önceki fon bulma turundan yatırıma devam eden bazı isimler de dahil 200’ün üzerinde diğer yatırımcı bulunuyor. Katılan yatırımcıların kalitesi ve sayısı, Unique Network’ü Kusama için NFT zinciri Quartz’ın yaklaşan lansmanında iyi bir konuma getirdi.

“Unique Network, Polkadot ve Kusama’nın ekosisteminde yeni bir çığır açarken biz de NFT’lerin tasarım alanını geliştirme çabalarında onları desteklemekten son derece heyecan duyuyoruz,” diye konuştu Chris Cable, FlamingoDAO

Unique Network Kurucu Ortağı ve CEO’suAlexander Mitrovich, “NFT’ler konusundaki mevcut heyecana rağmen, girişe dair hâlâ muazzam bir engel var” dedi. “Benzin ücretleri, kripto para satın alma gerekliliği, depolama ve hatta NFT’nin sanatçıların kendi vizyonları ifade etmeleri için sunduğu özelliklerin sınırlı olması endüstrinin ilerlemesinde birer engel oluşturuyor. Unique Network ve Kusama zincirimiz Quartz, Ethereum tabanlı NFT’lerde ekonomi ve depolama sorunlarını çözmek ve NFT’leri bir sonraki aşamaya taşıyacak yeni etkileşim ve işlenebilirlik seviyeleri oluşturmak için geliştirildi.”

Unique Network, Kusama’nın yaklaşan parachain (paralel zincir) açık artırmasına katılacak. Burada, Kusama’nın yeni canary ağı Quartz için bir parachain pozisyonunun kapılması umuluyor. İlgilenenler, 27 Ekim Çarşamba tarihinden itibaren crowdloan’a katılarak Quartz’ın açık artırmayı kazanmasına yardım edebilir.

Kusama’daki ilk NFT altayapısı olacak Quartz, Kusama ağındaki en güçlü ve gelişmiş NFT işlevselliğini getirmek üzere tasarlandı. Kusama’daki Quartz parachain, herkesin NFT pazar yerleri geliştirmesine ve Ethereum ve EVM Tabanlı Zincirler ile dikkate değer diğer NFT blok zincirleriyle birlikte çalışabilirlik sunarak deneyimler yaşamasına imkan verecek.

İlk yatırım turunun başlamasından sonraki beş aydan beri, Unique Network; Birleşmiş Milletlerin GloCha ile başı çektiği DigitalArt4Climate Kampanyası, RMRK, Art Curators Grid, Forever Has Fallen ve daha birçoklarıyla farklı ortaklıklar kurduğunu açıkladı. Quartz’ın yaklaşan lansmanıyla, Unique Network, daha da fazla projenin ve sanatçının kendi NFT pazar yerlerini ve deneyimlerini geliştirmelerine yardım edebilecek.

Daha fazla bilgi için lütfen Unique Network adresini ziyaret edin ve Twitter ve Telegram’dan bize katılın.

Unique Network Hakkında

Unique Network, yeni nesil NFT’ler için oluşturulmuş bir yapıdır. Kusama ve Polkadot için ilk NFT zinciri olup geliştiricilere ağ genelindeki işlem ücretlerinden ve yükseltmelerden bağımsızlık sunar. Unique Network ekibi, Polkadot’daki ilk NFT olan Substrapunks’ı geliştirdi, 2020’de Hackusama’yı kazandı ve Substrate’nin NFT temelini oluşturdu. Unique Network, 2021 yazında kuruluyor.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK